livetiminaconverse

Carpe Diem!

Agnes Palms beachside accommondation, Frida speaking!

Kategori: Australien

Joda, vi ar kvar har i lilla agnes water, the town of 1770.
Vi mar bra! Jag har borjat jobba pa ett hotell och stadar vissa dagar under formiddagen och efter lunch vilket ar bra! Joel jobbar pa Kahunas pa kvallarna och jag i receptionen de flesta kvallar!
 
Vi har en varan som springer har runt hostellet ibland, lite tradormar som man kan se ibland och en del stora spidnlar. annars sa ar det bra har pa hostelet!
 
Solen gar upp ca kl 4 pa morgonen har och gar ner runt halv 8/8. sa pa kvallarna brukar vi ta med lite filtar, lite gott att dricka, musik och gar ner till stranden for att kolla pa den fantastiska sjarnhimeln man kan se varje kvall!
 
For ca tva veckor sen sa va jag och joel nere pa stranden, det va tok morkt! Helt plotsligt sag vi natt ljus som kom over himeln, det va manen som gick upp! riktigt haftigt att de en manuppgang!
 
Vi ska aven ta oss i kragen att aka ner till town of 1770 nan dag och stalla oss vid klipporna dar man ska kunna stora fiskar (ca 1 meter langa!) man ska aven kunna se stora skoldpaddor.
I agnes ar aven ett av de fa stallen pa ostkusten dar du kan se solnedgangen, sa det ska vi mer gora!

Vi ar aven uppskriva pa listan for lady masgrave. Vilket ar ett foretag som tar en till det sodra delen av barrier revet! Ska forsoka att jobba pa baten under en dag, for att fa en gratis tur!

Vi har aven Scooteroo kvar, vilket vi hoppas att vi far av var chef i julklapp!!
Det ar en mindre varian av vanliga motorcyklar, man far lana gangster skinnjackor och hjalm, och far en massa latsat tatueringar (sanna man hade nar man va liten), sen ser alla ut som ett riktigt stort motorcykelgang! Sa aker man runt och kolla pa kangrus, och aker ner och kolla pa solnedgangen o.s.v! :)  
 
vi planerar att lamna agnes runt den 6 jan, da blir det airlie beach & whitsundays!!
Efter det tar vi cairns nagra dagar innan vi pyser over till nya zeeland runt den 15 jan! :)

En liten forklaring av bilderna.
1.Grottan = Varat rum. Inga fonster, betong vaggar.
2. Varje sondagkvall ar det nagra killar pa stranden som gor eldkonst.
riktigt haftigt! ska nog prova det nasta sondag kanske! :)
3. Stranden har i agnes! Tar 3 minuter fran hostelet att ga till stranden! ca 6km lang ar den!
4. Bild pa hostelet vi bor pa!
5. Huntsman spindeln som va pa hostelet for nagra dagar sen. Vi satt lange och kollade pa den, sen kom en kille fran trakterna och tog ner den och holl den i handen precis som om det vore en liten kattunge. Jora, visst vagade vi halla den. Den va faktiskt valdigt mjuk, och man kande knappt den nar man holl den i handen!

Pusss& Kram!!!
P.s. saknar snon faktiskt en del, ingen julkansla har icke. med 35-40 grader varmt och en luftfuktighet som jag vet inte vad, sa ar det lite svart att tro att julafton ar om 4 dagar!


 
 

mitt godis ha anlant!!! :)

Kategori: Australien

Saa lycklig!! MUMMA!! :)