livetiminaconverse

Carpe Diem!

Kia Ora

Kategori: Nya Zeeland


Hej Sverige! Hur mår ni där hemma på andra sidan klotet? :)

Vi mår utmärkt bra här i nya Zeeland! :) sicket fantastiskt vackert land vi har hamnat i! Nästan lite synd att vi ska lämna nz för Bali om en vecka!

Vad har gjorts de senaste dagarna tros? Förutom att vi har kört/åkt bil grymt mycket de senaste veckorna..

Vi har varit i waitomo caves, 60 meter ner en kilometer in i en grotta satt vi och fikade och kollade på lysmaskar! Väldigt häftigt!

Vi har även spänderat ett par dagar i nz huvudstad Wellington!

Den 28 jan åkte vi ner till den södra ön där vi först åkte till kaikoura. Äntligen var det dags för den efterlängtade valsafarin!! Vi såg en ///kaskelott///, en blåval, massa pilotvalar och en massa delfiner! :)

Efter det tog vi oss över landet till den västra kusten! Glaciären väntade på oss! Fox glacier var fantastisk! Väldigt häftigt! :) dock fick vi veta att den i nuläget smälter 10 cm om dagen! :/

Vi har även vart på puzzelworld! Ett synvilla museum kan man säg! Väldigt häftigt och förvirrade där inne! :)

Just nu har vi milford sounds som mål! Efter det blir det queenstown i några dagar som vi har hört jätte gott om av många olika människor vi har mött! Där planerar vi även att hoppa bungy!... är redan nervös inför det! :)

Efter det krossa vi landet 50 mil för att ta oss till christchurch där flyget tar oss till Bali! :)

Oraha,
Frida&Joel

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3593900/images/2013/pic_510a1df6ddf2b3776ed02fae.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3593900/images/2013/pic_510a1df69606ee178e4881f5.jpg" class="image">

Kommentarer

  • Madelene säger:

    Ni verkar ju har då sååå jäkla bra!! Låter som ett land man ska ha sett innan man dör... Får la börja spara så att jag kan ta mig dit trots allt. :) saknar er mycket! Här blåser för tillfället storm! Bättre ön regn! Haha! Allt rullar som vanligt, syrran åkte till Mexica idag, kul att vissa får värme.. (Bitter) haha. Njut för mig med! Puss kram

    2013-01-31 | 10:44:03

Kommentera inlägget här: